Bahan-Bahan:
1 cawan Ricotta Keju
1 cawan keju Parmesan
1 cawan Keju Mozarella
Daun parsli - dicincang
2 ulas Bawang putih - dicincang
£ 1. daging lembu tanah - perangan
1 balang sos pasta
£ 16. Mi pasta Ziti
Cara:
Rebus mi Ziti sehingga lembut, toskan dan ketepikan. Masak daging lembu tanah pada kuali tanpa minyak hingga warna bertukar coklat dan mengeringkannya. Dalam periuk, campurkan daun parsli cincang, bawang putih, keju ricotta, keju Mozarella, keju Parmesan, balang Pasta Sos dan daging cincang yang dimasak. Kacau sehingga semua bahan-bahan adalah lebih. Akhirnya, tambah mi Ziti dan kacau lagi. Panaskan ketuhar kepada 350F. Bakar selama 30 minit.
Kiriman : Nina Ezleen Alias Lopez
1 cawan Ricotta Keju
1 cawan keju Parmesan
1 cawan Keju Mozarella
Daun parsli - dicincang
2 ulas Bawang putih - dicincang
£ 1. daging lembu tanah - perangan
1 balang sos pasta
£ 16. Mi pasta Ziti
Cara:
Rebus mi Ziti sehingga lembut, toskan dan ketepikan. Masak daging lembu tanah pada kuali tanpa minyak hingga warna bertukar coklat dan mengeringkannya. Dalam periuk, campurkan daun parsli cincang, bawang putih, keju ricotta, keju Mozarella, keju Parmesan, balang Pasta Sos dan daging cincang yang dimasak. Kacau sehingga semua bahan-bahan adalah lebih. Akhirnya, tambah mi Ziti dan kacau lagi. Panaskan ketuhar kepada 350F. Bakar selama 30 minit.
Kiriman : Nina Ezleen Alias Lopez