Bahan-Bahan:
125 gm keju krim.
1 sudu besar hirisan daun bawang.
2 sudu teh puri tomato.
50 gm walnut bakar (dicincang halus).
Acuan cawan kertas secukupnya.
Cara:
Putar keju krim bersama daun bawang dan puri tomato hingga ia sebati. Simpan ia di dalam peti sejuk, 30 minit. Bentuk adunan tadi menjadi bebola kecil. Golekkan bebola di dalam walnut. Buat hingga adunan habis. Simpan ia semula di dalam peti sejuk, sebentar. Bubuh bebola di dalam cawan kertas. Hidangkan.
125 gm keju krim.
1 sudu besar hirisan daun bawang.
2 sudu teh puri tomato.
50 gm walnut bakar (dicincang halus).
Acuan cawan kertas secukupnya.
Cara:
Putar keju krim bersama daun bawang dan puri tomato hingga ia sebati. Simpan ia di dalam peti sejuk, 30 minit. Bentuk adunan tadi menjadi bebola kecil. Golekkan bebola di dalam walnut. Buat hingga adunan habis. Simpan ia semula di dalam peti sejuk, sebentar. Bubuh bebola di dalam cawan kertas. Hidangkan.